Сос тартар

 

Print Recipe
Сос тартар
Сос Тартар е лек и свеж и е чудесна добавка към всякакви печени меса и риба.
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Френска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Разреждаме майонезата с виното и сметаната, прибавяме горчица и ситно нарязаните продукти, посоляваме, подслаждаме, поръсваме с черен пипер и подкиселяваме.
Recipe Notes

Снимка: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Сос „Тартар“

Print Recipe
Сос "Тартар"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 10 Минути
Порции
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 10 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Кипнете разбития жълтък и оцета. Оставете го да се охлади.
  2. Пасирайте заедно със зехтина.
  3. Добавете ситно нарязаните кисели краставички, лукчетата, каперсите и горчицата.
  4. Разбъркайте соса.
Recipe Notes

снимка:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Сос „Тартар“

Print Recipe
Сос "Тартар"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 10 Минути
Порции
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 10 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Кипнете разбития жълтък и оцета. Оставете го да се охлади.
  2. Пасирайте заедно със зехтина.
  3. Добавете ситно нарязаните кисели краставички, лукчетата, каперсите и горчицата.
  4. Разбъркайте соса.
Recipe Notes

снимка:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login