„Странстващия готвач”

Готвенето може да е забавно, а от изнамирането на телевизията насетне всички могат да се убедят в това. Ако се вълнуваше само от кулинария, Странстващия готвач Боб Блъмър щеше да отвори ресторант, но понеже му се прави шоу, няма по-подходящо място от телевизията. За да е по-интересно Боб решава да приготви вечеря за 5 минути. Секундите текат, Блъмър приготвя месо, гарнитура, сос и даже украса. Часовникът занулява, Боб сервира готовото ястие.
Вероятно и други го умеят, но пък Блъмър е поканил акробати, които се освобождават от вериги или прокарват тялото си през ракета за тенис, успоредно с неговото готвене. Нещо като класическа и кулинарна акробатика на едно място. При това резултатът на Блъмър изглежда апетитно, най-малкото може да му вземете рецептата за зелен боб с кафяво масло и лешници. Или за захарен сироп върху лед. Не подценявайте ядивния елемент в шоуто на Боб, докато се прави на клоун с хронометър на шията, той приготвя истинска храна, напълно годна за ядене, а и вкусна.
„Странстващия готвач” е по Фиеста ТВ от 11.00, 17.00 и 21.30 ч. през седмицата.
През уикенда пък може за загреете с „Танци на Карибите” от 19.00 ч. Пролетта е зад ъгъла, малко гимнастика само е от полза. Пък и след тренировка хапването се услажда повече.
Шели Макдоналд и нейните асистентки ви очакват в „Танци на Карибите” от 19.00 ч. в почивните дни.

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login