Студът обича супа

potato-soup-ck-225313-l

Зимата е времето на супата. Не че през останалите сезони тя не се яде, но в студените месеци можем да оценим най-добре нейната хранителна и душеспасителна стойност.

Ако вече сте поизчерпали вариантите и рецептите си, вижте как Майкъл Алемайър от „Майстори готвачи“ приготвя супа с пармезан. Традиционното италианско ястие прилича на гъста, хранителна каша, богата на аромати и вкусове.

Като професионалист Алемайър си прави бульона сам, а ако и на вас ви се прииска да готвите като шеф-готвачи, последвайте го. Той споделя рецептата си за бульон с печени кости и мирпоа.

По-нататък Алемайър се развихря на тема сирене и приготвя пикантен чийз кейк, терин с рокфор и пиле с подложка от сирене. Погледайте го и разгърнете въображението си.

Майсторският клас на „Майстори готвачи“ гледайте в делничен ден от 10.00, 15.30, 20.00 и 0.00 ч. по Фиеста ТВ.

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login