Супа от пъпеш “ Кай Ян Дунгуа Тан“

Print Recipe
Супа от пъпеш " Кай Ян Дунгуа Тан"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Китайска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Кухня Китайска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Пъпешът се почиства от семето и се обелва.
  2. Нарязва се на парчета по 3-4 см.
  3. Слага се бульонът да заври, добавя се пъпешът, месото от раците и се овкусява със сол.
  4. Оставя се да ври на слаб огън около 20 мин.
  5. Накрая се поръсва със ситно нарязан лук и се добавя олио.
Recipe Notes

снимки: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Супа от пъпеш “ Кай Ян Дунгуа Тан“

Print Recipe
Супа от пъпеш " Кай Ян Дунгуа Тан"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Китайска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Кухня Китайска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Пъпешът се почиства от семето и се обелва.
  2. Нарязва се на парчета по 3-4 см.
  3. Слага се бульонът да заври, добавя се пъпешът, месото от раците и се овкусява със сол.
  4. Оставя се да ври на слаб огън около 20 мин.
  5. Накрая се поръсва със ситно нарязан лук и се добавя олио.
Recipe Notes

снимки: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login