Супен сезон

Green Soup

Човек и добре да живее, идва пролетта и се налага да мисли за фигурата си. Даже да сте от щастливците, които не обличат с боязън летния си гардероб, ще се съгласите, че сезонът е идеален за супа.

Според добрия стар кулинарен философ Майкъл Киарело именно супата отличава добрия кулинар и познаването на продуктите. Той има няколко чудесни рецепти за зеленчукови супи, които хем са щадящи съм диетата, хем лесни за приготвяне, а и най-важното – вкусни. Има и допълнителен бонус – понеже са от зеленчуци, стават по-вкусни с времето, на следващия ден можете да ги ядете, дори без да се налага да претопляте.

Зелената супа от броколи си е хит всеки сезон, но за пролетната версия Киарело има лека хитрост – в самия финал на пасирането той слага шепа листа спанак, за да подсилят цвета.
Както казахме, майсторът личи по супата, така че нашият познавач има и други тайни, които ще видите в „Стопанинът на лозовата долина“ по Фиеста ТВ от 10.30, 16.00 и 20.30 ч.

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login