Свинско рагу

Print Recipe
Свинско рагу
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нарежете месото на ленти. Подправете го със солта и черния пипер. Поръсете го с брашно и го запържете. Прибавете ситно нарязания праз и гъби. Счукайте чесъна. Добавете го към месотот заедо със соевия сос и бульона. Задушете за 12 мин. Поръсете с къри.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Свинско рагу

Print Recipe
Свинско рагу
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нарежете месото на ленти. Подправете го със солта и черния пипер. Поръсете го с брашно и го запържете. Прибавете ситно нарязания праз и гъби. Счукайте чесъна. Добавете го към месотот заедо със соевия сос и бульона. Задушете за 12 мин. Поръсете с къри.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login