Тържествен ден ала Жак Пепен

2856290944_d162d9660f

Празниците застрашително наближават. Коледната украса вече проблясва по витрините. Скоро и коледните мелодии ще започнат да звучат буквално отвсякъде.

Тази година обаче ви предлагаме да се настроите на празничната вълна по един по-различен начин. В четвъртък Северна Америка отбелязва Деня на благодарността. Вижте как Жак Пепен отдава дължимото на страната, която го е приела. Не ви предлагаме да колите пуйка и да казвате молитва преди вечеря, а да надникнете в празничната атмосфера на дома на любимия на всички ни мосю Жак.

В средата на декември пък е Ханука, еврейският празник на светлината. Ако ви се е прияло нещо мазно и пържено – ето го поводът! Освен това се приготвят картофени палачинки, а децата получават подаръци и лакомства.
Семейство Пепен има късмет, защото пред прага им е навалял сняг, маестро излива горена захар върху снега и се получават причудливи, вкусни форми. Можете да опитате същото като излеете горещ карамел върху кубчета лед – не е трудно и ако внимавате да нес е изгорите, ще е много забавно за всички.

Отбележете началото на празничния сезон с Фиеста ТВ и „Тържествен ден ала Жак Пепен“ от понеделник до сряда от 23.00, в четвъртък от 10.30, 15.00 и 21.00, както и от 1.00 в почивните дни.

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login