Текила

927435

Текилата съдържа вещества, които предотвратяват образуването на рак, стомашни язви, възпаления на лигавицата на дебелото черво, подпомага растежа на чревната микрофлора и усвояването на калция. Основното й свойство е антисептичното. Столетникът, който е основата на тази напитка, е древно лечебно растение.

При правилна употреба на продукта, той може да бъде много полезен за имунната система. За тази цел, трябва да бъде добре подправен. Също да се има предвид, че нектарът на столетника, по своята структура прилича на меда, т.е. може да се кристализира. По този начин, издържаната текила е не просто течност, а естествено структуриран продукт, където свързващ елемент са дъбилните вещества.

Нектарът на растението съдържа голямо количество фруктоза, следователно това е продукт с високо ниво на въглехидрати. Основната опасност възниква тогава, когато този нектар е заменен от царевичен сироп или просто със захар, която унищожава свойствата на напитката още при приготвянето й. Ако текилата е мътна, то тя от полезна се превръща в най-силно стресиращото питие, което въздейства неблагоприятно на кръвта.

Напитката е полезна е за косата, защото спира косопада, укрепва черния дроб и белите дробове. Консумацията й с лечебна цел не трябва да превишава 100 грама.

В умерени дози, текилата е добро средство за премахване на напрежението преди сън след тежък работен ден.

След проведени изследвания, ученият Гонзалес, стига до извода, че продуктът може да оптимизира работата на сърдечния мускул, подобрява храносмилането и премахва последиците от стреса без странични ефекти. Пречиствайки кръвта, текилата може да се използва и в качеството си на профилактично средство срещу онкологични заболявания.

Хранителна стойност при 100гр.
Вода0.0мл.
Белтък0.0гр.
Въглехидрати0.0гр.
Мазнини0.0гр.
Калории237кал.

framar.bg,freelance.ru

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login