Японска салата „Намазу“

Print Recipe
Японска салата "Намазу"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Салати
Кухня Японска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 15 Минути
Порции
Продукти
Категория Салати
Кухня Японска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 15 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Ряпата и морковите се почистват добре от кората и се настъргавт на едро ренде.
  2. Осоляват се, разбъркват се и се оставят така около 20 мин.
  3. Измиват се и се прецеждат.
  4. Слагат се в тенджера на котлона заедно с бульона, малко от оцета и захарта, малко вода и се варят, докато кипне.
  5. Върху готовите вече моркови и ряпа се излизват останалия оцет и сакето и се разбърква сместа, покрива се с фолио и се оставя да престои в хладилника цяла нощ.
Recipe Notes

снимка: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Японска салата „Намазу“

Print Recipe
Японска салата "Намазу"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Салати
Кухня Японска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 15 Минути
Порции
Продукти
Категория Салати
Кухня Японска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 15 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Ряпата и морковите се почистват добре от кората и се настъргавт на едро ренде.
  2. Осоляват се, разбъркват се и се оставят така около 20 мин.
  3. Измиват се и се прецеждат.
  4. Слагат се в тенджера на котлона заедно с бульона, малко от оцета и захарта, малко вода и се варят, докато кипне.
  5. Върху готовите вече моркови и ряпа се излизват останалия оцет и сакето и се разбърква сместа, покрива се с фолио и се оставя да престои в хладилника цяла нощ.
Recipe Notes

снимка: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login