Ярославски крем

Print Recipe
Ярославски крем
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Категория Десерти
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Желатинът, накиснат в студена вода, след това се разтопява с 1/2 ч.ч гореща вода и се разбърква докато се охлади.
  2. Сметаната се разбива с пудрата захар и се смесва с охладения желатин.
  3. Плодовете се разпределят в чаши и се покриват с желираната смес.
  4. Оставя се в хладилник
  5. Преди поднасянето им се полива с разредения ликьор мармалад и две супени лъжици гореща вода.
Recipe Notes

снимка:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Ярославски крем

Print Recipe
Ярославски крем
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Категория Десерти
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Желатинът, накиснат в студена вода, след това се разтопява с 1/2 ч.ч гореща вода и се разбърква докато се охлади.
  2. Сметаната се разбива с пудрата захар и се смесва с охладения желатин.
  3. Плодовете се разпределят в чаши и се покриват с желираната смес.
  4. Оставя се в хладилник
  5. Преди поднасянето им се полива с разредения ликьор мармалад и две супени лъжици гореща вода.
Recipe Notes

снимка:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login