Вкусно като у дома или за тайните похапвания на екипа ни в закусвалнята за бързо хранене „Росна китка“

Забързани в ежедневието си, понякога дори не успяваме да се обърнем, пък какво да кажем да хапнем нещо вкусно. Стоим в офиса, пред компютъра и дори не се замисляме колко нездравословен начин на живот водим…. Пийваме кафе, вода и хрупанки.
Тогава на помощ ни идват заведенията за бързо хранене. В такова влязохме и ние, като таен клиент – „Росна китка”, намиращо се в центъра на София, на ул. Княз Борис I, 136. Посрещна ни усмихнат персонал и аромат на вкусно приготвена прясна храна. Пред нас стоеше витрина с… гозбите на баба, на мама….
Гозби, с които сме израснали, с мириса на детство и на мили спомени. Тук всеки клиент ще се наслади на традиционна българска кухня, съчетана с гостоприемството на персонала, повярвайте ни – той ще ви обслужи с усмивка и на ниво! Ще ви стане мило и някак по – топло на душата.
Кухнята тук е с разнообразно меню: пълнени чушчици, супички и яхнии, миш-маш, скара, домашни картофки и тиквички, крем карамел и грис халва, всички онези вкуснотии, за които може да се сетите, а и такива които сте позабравили.
Поръчахме си миш-маш и горещо ви го препоръчваме за летните и горещи дни. А това, което задължително трябва да опитате е специалитета им от пилешко филе с пресни картофки.
Препоръчваме да посетите това място, защото то определено заслужава вашето внимание, а сготвената храна е в пъти по-полезна от чипса и вафлите пред лаптопа ви!
Екипът на 359food.bg

 

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login